Blogeriai, kurie labiausiai mane įkvėpė

Paminėsiu ir atiduosiu pagarbą žmonėms, kurie labiausiai paskatino mane kurti savo tinklaraštį ir įtakojo mano rašymo stilių.

pukomuko. Žmogus, kuris geriausiai pasisakė per 2007-tų metų blogerių konferenciją, kuris turi išskirtinį dizainą ir niką. Netgi pirmosios mano dizaino idėjos (kurios liko ant popieriaus) buvo nusižiūrėtos nuo jo. Maniškį logo-žmogeliuką piešiau pats, bet turėti kažką, kas mane reprezentuotų užsimaniau bežiūrėdamas į šitą. Labai norėjau tokio arba panašaus niko kaip pukomuko. Buvau pasivadinęs taip: ŠandisMandis. Dar ėjo (sekė iš paskos) tokie nikai kaip Micius, Lietus, MiestoLietus, Morfėjas, Juokalas…

Tamole. Skaitydavau, kai dar dizainas buvo visiškai baltas ir buvo nuotrauka, kur jis su gitara, o paskui po vandeniu ar kur ten, ir kai fotkindavo su juostiniu fotiku. Įdomu būdavo sužinoti kaip žmogui sekasi Vokietijoje.

Dulkius. Rašydavo ne daug, bet išskirtinai ir įspūdingai. Žmogus ne iš lengvųjų.

Spragt (A85) Dizaineris. Kurdavo superinius dizainus su Makentošu ir labai gerai mokėjo (su)dėlioti žodžius. Skanūs tekstai. Kurdavo rankiniu būdu ir paskui aploudindavo, būdavo du slęšai, data, tekstas.

Nežinomas. Žinai nežinomą? Geras nikas. Anksčiau abu tam pačiam e-vaizdo hostinge buvom. Abu turim panašias svetaines. Mėgsta pilką spalvą.

Komentarų: 6 Blogeriai, kurie labiausiai mane įkvėpė

  1. PinkCity

    Hm, nuėjau į kiekvieną nuorodą, nes, tiesą sakant, apie nė vieną iš šių blogerių nebuvau girdėjusi. Pukokumo stilius man pasirodė panašus į qemm, tik be anglicizmų. Man ne prie širdies. Tamole įrašai trumpi, tai pliusas :) Dulkiaus nuoroda į kažkokį ne blogą veda, tai net nesupratau… Nežinomas gal užkabintų, jei neskaityčiau keliolikos kitų tokio stiliaus tinklaraščių. Žodžiu nė vieno neužsiprenumeravau :(

  2. Aurimas Gudas

    Jovita: iš pukomuko paskaityk šitą. Juk sakiau, kad Dulkius ne lengvas už tai ir nesupratai. Mane įkvėpė jo kūryba. O savo blogą jis pradėjo rašyti visai nesenai.
    Aiste: nenorėjau slėptis už kažko kito, norėjau būti savimi.

  3. KaVeikti.lt

    O tai kaip gi nuo tokio įmantrumo kaip „ŠandisManis” ar „MiestoLietus” vis tik pasilikai prie „Gudas”?

  4. antibalta

    Dulkių atradau prieš keletą metų… Be galo įdomus žmogeliukas. Sunkiai, bet suvokiamai…

  5. Pingback: Blogorama #355 : nežinau.lt

Komentuoti

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.